miercuri, 11 ianuarie 2017

Şefa Bibliotecii Publice Tartaul, Ludmila Roman,a participat la Conferinţa Start Novateca organizată şi desfăşurată la Leova




Ieri, 10 ianuarie 2017, la BPR Leova a avut loc Conferența Start pentru bibliotecile publice din raioanele Cantemir și Leova,care au aderat la Programul Național Novateca.
Din raionul Cantemir 5 Biblioteci Publice sunt în marea familie Novateca , acestea sunt : Gotești, Constantinești, Cîrpești, Chioselea și Gheltosu .

 La conferență au participat reprezentanții din BPR Cantemir , șef serviciu Cultură şi Turism - Sergiu Toderici, care sa adresat către paricipanți cu un cuvânt de salut, specialist principal de biblioteci - Tatiana Baranov, primarii din localități numite sus.

Ludmila Roman a venit cu un cuvînt de felicitare către noii membrii a reţelei Novateca din raioanele Cantemir şi Leova şi nu în ultiumul rînd cu bunele practici realizate în Biblioteca Publică Tartaul.

Iar punctul culminant al evenimentului a fost  înmânartea premiilor pentru replicarea serviciului nou „Digitalizarea istoriei locale”, unde Biblioteca Publica Tartaul s-a învrednicit de un premiu - un aparat de fotografiat.
Mulţumim Programului Naţional NOVATECA!!!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu